Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11513/2617
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPala, Mehmet-
dc.date.accessioned2023-03-09T12:40:42Z-
dc.date.available2023-03-09T12:40:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11513/2617-
dc.description.abstractBu çalışmada Şanlıurfa’da yetiştiriciliği yapılan dut (Morus sp.), akasya (Robinia pseudoacacia) ve çınar ağaçlarından (Platanus orientalis) 45 gün aralıklarla 4 kez alınan (15 Temmuz- 1 Aralık Dönemi arasında) yaprakların besin madde kompozisyonu ve in- vitro kuru madde sindirim değerleri belirlenmiştir. Çalışma sonunda, ağaç yapraklarının besin madde kompozisyonları bakımından ADF değerleri hariç diğer besin madde içerikleri üzerine ağaç türü x hasat zamanı interaksiyonlarının etkisi gözlenmiştir.en_US
dc.language.isotren_US
dc.subjectAğaç Yaprakları, Kaba Yem, Besin Maddesi, Ġn-Vitro Sindirim, Duten_US
dc.titleŞANLIURFA’DA YETİŞTİRİLEN BAZI AĞAÇ YAPRAKLARININ BESİN MADDE İÇERİĞİ VE SİNDİRİLEBİLİRLİKLERİNİN BELİRLENMESİen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:Fen Bilimleri Enstitüsü

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MEHMET PALA.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.