Browsing by Title

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1905 to 1924 of 3805 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2008İsmail Hakkı Bursevi'nin Tuhfe-i Recebiyye adlı eseri (inceleme-metin) / İsmail Hakkı Bursevî?s Tuhfe-i Recebiyye (review and text)AKÇE, ZÜBEYİR
1998İsmail Hakkı Bursevi`nin ed-Dürret`l İrfaniye adlı eserinin transkripsiyonu ve tahkiki / Transcription and investigation stad of İsmailDİNÇ, FAZLI
1998İsmail Hakkı Bursevi`nin ed-Dürret`l İrfaniye adlı eserinin transkripsiyonu ve tahkiki / Transcription and investigation stad of İsmailDİNÇ, FAZLI
1998İsmail Hakkı Bursevi`nin Kitabu`n-Netice adlı eserindeki tasavvufi ıstılahlar / The Sufic consepts in İsmail Hakkı Bursevi`s book name Kitabu`n NeticeSOYSALDI, İHSAN
1998İsmail Hakkı Bursevi`nin Kitabu`n-Netice adlı eserindeki tasavvufi ıstılahlar / The Sufic consepts in İsmail Hakkı Bursevi`s book name Kitabu`n NeticeSOYSALDI, İHSAN
1996İsmet Özel, hayatı, eserleri, poetikası / İsmet Özel, life, creations, poeticsBİLGİ, LEVENT
2018İsot tozu inhalasyonu ve sigara içiminin kapiller kan oksijen saturasyonu, vücut kompozisyonu, solunum ve dolaşım değerleri üzerine etkileri / Effects on capillary blood oxygen saturation, body composition, repiratory and circulatory values of cigarette smoking and inhalation of isot powderKAPUCUK, FUAT SERKAN
2020İsot üretiminde kullanılan biberlerin farklı olgunluk dönemlerinde bazı kalite parametrelerin belirlenmesi / Determination of the some quality parameters of peppers used in the production of isot during the different growi̇ng periodÖGE, FATMA
2019İsot üretiminde kullanılan biberlerin kurutulması sırasında bazı kalite parametrelerinin kinetik modellenmesi / Kinetic modeling of some quality parameters during drying of pepper used in İsot productionHABİBOĞLU ÖĞRETMEN, AYŞE FULYA
2017İSOT YAPRAKLARINDAN ALINAN SPEKTRAL YANSIMALARDAN HASTALIKLARIN ERKEN TEŞHİSİKARADAĞ, KERİM
2017İstanbul Anadolu yakasında içme-kullanma sularından membran filtrasyon yöntemi ile izole edilen Escherichia coli suşlarında O157 varlığınınaraştırılması / The evolution of O157 in Escherichia coli which isolated with membrane filtration method in drinking-use waters in Istanbul AnatoliaKANKUR, FİLİZ
1995İstatistiksel limit noktaları / Statistical limit pointsYILDIZ, İSMAİL
2016İstiridye mantarından (Pleurotus ostreatus) mantar tozu ve cips üretiminin optimizasyonu / Optimization of mushroom powder and chips production from the oyster mushroom (Pleurotus ostreatus)DOĞAN, NURCAN
2014İşaret akış diyagramı yöntemi ile logaritmik ortam süzgeç tasarımı / Logarithmic domain filter design with signal flow graph methodGÜL, TUBA NUR
2022İŞBİRLİĞİNE DAYALI ÖĞRETİM YÖNTEMİNİN ÖĞRENCİLERİN BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR DERSİ ÖZYETERLİLİK VE TUTUM İLE DEMOKRATİK TUTUMLARINA OLAN ETKİSİNİN İNCELENMESİArıkan, Cennet
2022İŞİTME ENGELLİ ANNELERİN ÇOCUKLARININ BAKIMINA YÖNELİK DENEYİMLERİAltuntas, Sultan
2023İŞİTME KAYIPLI HASTALARDA IL-13, GASDERMİN-E SEVİYELERİNİN İNCELENMESİELİHOŞ, GÖZDE
2023İŞLENMİŞ TARIMSAL ÜRÜNLERDE TÜKETİCİ DAVRANIŞLARI VE MARKA DÜŞKÜNLÜĞÜ: ŞANLIURFA ÖRNEĞİDemir, Muhammed Timur
2012İşletmelerde iç denetim süreci ve tarım-hayvancılık sektöründe bir uygulama: Harranova Besi ve Tarım Ürünleri A. Ş. örneği / Internal audit process of the firms and a sample from agriculture and livestock sector: Harranova Besi ve Tarım Ürünleri A. Ş.İNCİ, MEHMET UĞUR
2017İşletmelerde iş güvencesizliğinin tükenmişliğe ve performansa etkileri ve Adıyaman bölgesindeki işletmelerde bir uygulama / İşletmelerde iş güvencesizliğinin tükenmişliğe ve performansa etkileri ve Adıyaman bölgesindeki işletmelerde bir uygulamaÇELEBİ, İLKNUR