Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
Türkçe
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Harran University
Browsing by Title
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1291 to 1310 of 3725
< previous
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Geçmişten günümüze kemer köprüler / Arhc bridges from past to present
TANRIVERDİ, MEHMET
2021
GELECEĞİ İNŞA ETMEDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR: GEOTASARIM VE SANAL GERÇEKLİK
Akdağ, Songül
2019
GELENEK VE YENĠLĠK KAVġAĞINDA NASSLARIN YORUMU
AMIN SHEKHA, Nwenar Hamad
2015
Gelenek-modernlik arasında günümüz Türkiye'sinde başörtülü kadının kamuda çalışma sorunu(Şanlıurfa ili örneği) / The problem of work of the veiled women in the public sector in modern-traditional contemporary Turkey (A case of Sanlıurfa Province)
AĞDEMİR, ZELİHA
2022
GELENEKSEL BAĞLAMDA ERKEKLERİN DEĞİŞEN/DÖNÜŞEN ERKEKLİK ALGISI – MARDİN İLİ ÖRNEĞİ
Deniz, Dilan
2014
Geleneksel Diyarbakır örgü peynirinin karakteristik özelliklerinin tespit edilmesi ve gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi / Characteristic properties of the traditional Di̇yarbakır örgü cheese and evaluation in terms of the food safety
HATİPOĞLU, ABDULKERİM
2017
GELENEKSEL KAHVALTILIK BİR ÜRÜN: GÜN PEKMEZİ KREMASI
FİDAN, FATİH
2018
Geleneksel peynirlerin üretimine uygun doğal starter kültürlerin üretimi ile bu kültürlerin laktik asit bakteri floralarının tanımlanması ve karakterizasyonu / Microbiological characteristics of traditional starter cultures and identification and characterization of lactic acid bacterial flora of these cultures
ŞENOCAK SORAN, GÜLTEN
2010
Geleneksel Urfa peynirinde yer alan laktik asit bakterilerinin izolasyonu, moleküler karakterizasyonu ve starter kültür olarak kullanım olanakları / Isolation, molecular charaterization of lactic acid bacteria in traditional Urfa cheese and possible use as a starter culture
KIRMACI, HÜSEYİN AVNİ
2020
GELENEKSEL VE ORGANİK TARIM YÖNETİMİ ALTINDA YER ALAN KOMŞU ARAZİLERDEKİ TOPRAK KALİTE PARAMETRELERİNİN JEOİSTATİSTİKSEL YÖNTEMLERLE DAĞILIMININ BELİRLENMESİ
KAZAN, MUHAMMED SERHAT
2019
Geleneksel yaprak peynirinin bazı karakteristik özelliklerinin tespit edilmesi ve olgun peynirin gıda güvenilirliği açısından değerlendirilmesi / Some characterristic properties of traditional leaf cheese and evaluation of mature cheese in terms of food safety
KESKİN, BİLAL
2019
Geleneksel yaprak peynirinin bazı karakteristik özelliklerinin tespit edilmesi ve olgun peynirin gıda güvenilirliği açısından değerlendirilmesi / Some characterristic properties of traditional leaf cheese and evaluation of mature cheese in terms of food safety
KESKİN, BİLAL
2019
Geleneksel Yöntemlerle Hazırlanan Sedir Katranının Antikanser Etkisinin İncelenmesi
EĞİ, KADİR
2019
Geleneksellik ve modernlik bağlamında Şanlıurfa kadın dernekleri / Şanliurfa women's associations in the context of traditionalism and modernity
ORHAN DEMİRAĞ, EBRU HİLAL
2020
GELENEKTEN DEĞİŞİME ALTIN ORDA DEVLETİ’NDE BERKE HAN DÖNEMİ (SİYASET-KÜLTÜR-DİN)
Bostancı, Fatih
2019
Gelişim, dağılış ve karşılaştırma bağlamında cumhuriyet dönemi (1927-2017) Şanlıurfa il nüfusunun değerlendirilmesi / The evaluation of Şanlıurfa population during republic period (1927-2017) in terms of development, distrubition and comparison
ALTUĞ, FATMA
2008
Gelişmekte olan ülkelerde sermaye akımlarının ekonomik etkileri: Türkiye örneği / Economic influences of capital flows in developing countries: Example of Turkey
YILDIRIM, ZERİFE
2022
GELİR DAĞILIMI VE EKONOMİK BÜYÜME AÇIŞINDAN OPTİMAL KAMU KESİMİ TÜRKİYE İNCELEMESİ
Şengül, Betül
2018
Gemlik zeytin çeşidinde doğal bazı fenolik bileşiklerin mevsimsel değişimleri / Seasonal changes of natural some phenolic compounds in Gemlik olive cultivar
YILDIRIM, TUBA
2015
Gemlik zeytin çeşidinde nanofiber bariyer yaprak gübresi, nanoteknolojik kalsit ve kaolin uygulamalarının verim ve kalite üzerine etkileri / The effect of applications of nanofiber barrier foliar fertilizer, calcite and kaolin on yield and quality on Gemlik olive type trees
ÜNALAN, BARIŞ